Sivut

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kiviä kukkapenkkiin

Pihan kaivamisen yhteydessä löytyi maasta useita isoja kiviä, joille pitäisi nyt keksiä paikkaa. Päätimme sitten siirtää ne yhteen läjään ja tehdä siihen ympärille kukkapenkki.



Tulevan kukkapenkin alustaa kaivettiin vähän ensin ja laitettiin maisemointikangas päälle ja siihen sitten kivet päälle.. Helpommin sanottu, kuin tehty. :)
Kivet painoivat kuin synti, eikä meinannut tulla hommasta sitten yhtikäs mitään. Jopa noi parrut, joilla kampesimme kiviä painoivat sen verran, ettei meinannut jaksaa niitäkään nostella. :) Joten melkoisen hullujen hommaa..Tuli ihan mieleen Kivenpyörittäjän kylä -elokuva, jossa tosin kivien siirteleminen sujui hieman helpommin.


Mutta siinä ne nyt kuitenkin ovat, vaikka olihan hommaa. Bono siinä vielä tarkastaa, että kivet on oikeissa paikoissa, työnjohtaja kun on. :)


Ja nyt on myös rehut paikoillaan. Edelleenkään en ole mitään perennoja ostanut tänne, vaan kaikki löytyy omasta pihasta. Kuunliljoja etualalla, villiviini on istutettu valotolpan juurelle, maahumalaa kivien välissä (jota ei koskaan saisi istuttaa kukkapenkkiin, kun leviää joka paikkaan..heh), yksi pieni pihasta löytynyt pioni (joka todennäköisesti tulee kuolemaan) sekä seassa myös joku kasvi, jonka nimeä en tiedä. :)
Nuo reunustavat kivet on toki nättejä, mutta todellisuudessa varmaan todella epäkäytännöllisiä nurmikon leikkaamisen kannalta, joten saattaa varmaan joutua miettimään toisenlaista reunusratkaisua. Mutta pitipä kokeilla moista, siirretään pois sitten, kun palaa hihat niiden kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti