Sivut

torstai 23. huhtikuuta 2015

Ihana kevät vol. 2

Ihana kevät todellakin. Nyt voisi sanoa olevan hyvä, että valtaosa kukkapenkeistä on kuorikkeella peitettyjä, jolloin kasvuunlähtö on keväällä hitaampaa. Tämmöiset yllätykset voivat olla tuhoisia joillekin kukille, jos ovat kerinneet jo kovasti kasvamaan. Onneksi tämä valkoinen kesti maassa vain pienen hetken.
On se jännä homma nämä saan vaihtelut ja myös se mitä odottaa milloinkin. Näin keväällä sitä odottaa vaan aurinkoa ja lämpöä. Syksyllä pihan siivoilun ja haravoinnin jälkeen on niin tyytyväinen kun tulee se ensilumi, joka toivottavasti myös siihen jää. Mutta näin keväällä on aina yhtä järkyttynyt, kun maa onkin yhtäkkiä valkoinen.


Jouko oli viikonloppuna ahkeroinut muiden reissatessa pitkin Baltiaa koiranäyttelyissä. Kasvatuslaatikoalue saa siis laajennusta kahdella uudella laatikolla. Alue kaivetaan nurmesta puhtaaksi oikealla hieman näkyvään syreenipensaaseen asti ja alueelle laitetaan kaksi lavakauluslaatikkoa. Alue rajataan nurmikosta tervatulla puulla, joka upotetaan siis maahan. Alueelle laitetaan todennäköisesti kuoriketta, kunhan sitä saadaan tilattua. Pitää räpsiä kuvia, kunhan tuosta hieman edistyy.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti