Sivut

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Lisää kylvöksiä ja istutuksia

Aitaan varten maalia ostessa eteeni osui kuin sattumalta taas lisää daalian mukuloita. Tällä kertaa juuri tätä Snowflake -lajiketta, mitä olenkin jo vähän etsiskellyt. Koska aiemmin ostetusta toisesta lajikkeesta ei näyttänyt lähtevän oikein mitään, niin tällä kertaa tongin juurakot kaupassa aika tarkkaan, varmistaakseni, että siellä olisi jotain eloa nähtävillä. Ostin siis kaksi ja samalla piti ostaa myös muutama ruukku, koska kaupassa hokasin, että ulkoruukut alkaa olemaan kaikki jo käytössä. Näitä lumipallon juurakoita tuli ostettua kaksi ja tottakai iskettyä heti myös multiin.


Taas yksi kuva kasvavista kylvöksistä. Vaikka hitaasti toiset näyttävät tulevankin. Nyt on kuitenkin jo krassiakin näkyvillä. Tomaatit vielä aika onnettomia, mutta ehkä nekin siitä, kun alkavat saamaan lisää valoa. Purjot on nuokkuneet koulimisen jälkeen, joten saa nyt nähdä tuleeko niistä yhtään mitään. Miinanköynnökset myös hieman kasvaneet. Pitäisi nekin varmaan koulia, samoin mustasilmäsusannat. Suskeja ei kyllä itänytkään kun yksi siemen per purkki ja ovat aika isossa purkissa, mutta voisi vähän syvemmälle istuttaa tai sitten, jos pintaan saisi hieman vielä multaa lisättyä. Mutta ehkä noista nyt jotain tulee. :)


Kellarista kannettu lisätilaa työhuoneeseen, eli vanha kylppärin säilytyskorisysteemi. Ylähyllyllä yksinäinen maissi ja korissa samettikukkaa. Keskimmäisellä hyllyllä samettikukkaa ja myös alimpana on samettikukkaa sekä muutama persilja. Etualalla on uusi ruukku, johon istutettu se daalian snowflake -juurakko.

Aiemmin tekemäni, olohuoneessa tätä nykyä oleva risukko näyttää nyt tältä. Tulihan siihen lehdet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti