Sivut

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kylpyhuoneen kaadot menee nappiin..

Vihdoin urakoitsija ja sen työmiehet saivat kylpyhuoneen valmiiksi, ainakin sen verran että keräsivät tavaransa pois. Tämän jälkeen jälleen kävimme paikkoja suurennuslasilla läpi ja aiemman silikonisäädön vuoksi huomasimmekin sitten sen mikä käy ilmi alla olevasta kuvasta.


Lattian kaato. Oikealla suihku ja vasemmalla kaivo

Että hyvinhän tuo kaato toimii, vaiko? Ennen olekaan kuullut semmoisesta vedestä, joka kulkisi ylämäkeen.
Tästä sitten jälleen soittamaan urakoitsijalle, että lattia pitää korjata. Onneksi emme olleet vielä kerinnyt silikoneja korjaamaan.
Urakoitsija saapui tästä parin viikon päästä, purki lattiaa osittain, teki uudestaan kaatoja, laatoitti uudelleen sekä saumasi ja laittoi silikonit.

Sitähän pölvästinä uskoi jälleen, että kyllä se nyt tulee kuntoon. Emmekä tuolloin muutenkaan kerinneet olla paikalla kyttäämässä tekemistä. Mutta näinhän sitä jälleen oltiin väärässä uskossa.

Urakoitsijan korjaustoimien jälkeen testasimme lattian toimivuutta hanoilla ja tuloshan oli aivan loistava. Tai ei sinnepäinkään.

Toimivat kaadot??

Jotta tämmöistä. Nyt on kyllä tullut semmoinen asia todettua, että samaa firmaa emme enää ota lattiaa korjaamaan. Kyllä yksi korjaustoimi pitäisi ammattitaitoisilla työmiehillä riittää. Jos toisellakaan kerralla ei saa asiaa kuntoon, niin meikäläisen hermo ei kestä kokeilla sitä, että josko se kolmas kerta toden sanoisi.
Nyt sitten kuntotarkastaja käynnille ja korjaustoimia suunnittelemaan.

Jos se tästä iloksi vielä muuttuisi, tällä hetkellä ei ainakaan siltä tunnu yhtään...




1 kommentti:

  1. Terve, minkälainen projekti korvausvaatimuksissa oli ja miten korjaukset ja korvaukset meni teillä ?

    VastaaPoista