Sivut

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Keittiön uudistaminen

Ensimmäisenä työnalla olivat keittiö sekä viereinen saunaosasto. Piti saada tilat mahdollisimman nopeasti semmoiseen kuntoon, jotta valufirma pääsee pumppaamaan massat lattiaan.

Vanha keittiö


Ikkunaseinältä kuvattuna, kuvassa näkyvä seinä kaadettu


Melkein kaikki keittiöstä purettu

Keittöstä siis purettiin muovimatto, poistettiin levyt sekä lasikuituvilla, jotka joku fiksu on sinne aikoinaan laittanut. Eristeeksi lisättiin reilusti ekovillaa vanhojen rinnalle. Koolauksia hieman suoristettiin, mutta muuta ei juuri lattialle tarvinnut tehdä, koska kaikki puut olivat todella hyvässä kunnossa.


Lattia laudoitettu ja seinät suoristettu


Lämmitysputket asennettu

Valu valmis, saarekeseinän runko paikoillaan ja pari kaappia seinällä

Lisää kaappeja paikoillaan

Tässä välissä pitää kyllä manata hieman meidän silloisia keittiöasentajia, eli samaista urakoitsijaa joka myös kylpyhuoneen parissa ahersi. Kukaan ei missään vaiheessa sanonut, että seinät olisi hyvä tasoittaa ja maalata ennen kaappien asennusta, ehei. Pojat aloittivat mitään sanomatta kaappien asentamisen, eikä työssä käyvillä ihmisillä ole aikaa joka minuutti olla vahtimassa. Olihan se toki mukava tulla eräänä päivänä työmaalle ja huomata, että kaapit on seinässä. Mutta tämän vaiheen jälkeen seinien tasoittaminen ja maalaminen oli kyllä aavistuksen hankalaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti