Sivut

lauantai 25. toukokuuta 2013

Rakentelua ja puuhastelua

Kuistin vierustan kukkapenkkiin istutettiin muutamia viikkoja sitten köynnösruusua. Jos tuolloin oli mielessä, että jokin köynnöstuki pitäisi väkertää tai ostaa. Koska halusin tuesta verhouksen värisen, niin ajattelin että helpompi  varmaan tehdä irtorimoista, jolloin ovat helpommat maalata. Eli eikun sirkkelillä soiroja ja pätkiä, maalia pintaan, pari ruuvia ja valmis. :) Katsellaan nyt kasvaako ruusu koskaan niin, että tulee tukea tarvitsemaan, mutta jos ei niin hankitaan tuohon sitten joku muu köynnös.



Etupihalla oleva marja-aroniarivistö myös siivottu. Muutama ilta siihen meni, että sais edes jonkin verran juurta kaivettua pois pensaan siimeksestä, kaikkea ei varmastikaan. Juolavehnän juuret ovat niin tiukasti pöyrittäneet itsensä marja-aronian juuriin, että ihan mission impossible saada kaikki juuret sieltä pois. Mutta josko sen nyt vähän helpottaisi tuonkin puhtaanapito. Ja taas sama virsi, kaivuuta, tonkimista, reunanauhaa, juuriestettä ja kuoriketta päälle. :)


Perjantaina tuli myös tilaamamme kuorma pihaan. Eli sisältäen muurikiviä, betonilaattoja, ulkorakennukseen puutavaraa, betonia ja muutama painekyllästetty lauta. Painekyllästetyt puut kaivettiin ja hakattiin tolpilla grillipaikalle johtavan polun reunaan. Polulle laitetaan laattoja jonkinlaisella variaatiolla, tämä on nyt vielä hieman kehitysasteella. :)
Muurikin saatiin vihdoin valmiiksi, kun kuorman mukana oli niitä uupuneita kansikiviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti