Sivut

torstai 9. toukokuuta 2013

Taas yksi kukkapenkki valmiina

Viime syksynä tehtiin vanhojen betoniportaiden kohdalle muurikivistä istutusalue. Tänään sitten käytiin  ostamassa siihen vähän multaa ja muutakin täytettä.


Reunaan hommattiin tuiviota ja keskellä seinän vieressä on pari punaista köynnösruusua. En hirveästi välitä ruusuista, mutta tulipa hankittua. Toivottavasti lähtevät kasvamaan. En tiedä tuliko tuivioita tuohon liian monta, mutta jos innostuu kovasti kasvamaan, niin sitten harvennetaan.
Kuistin lautaseinää pitäisi vielä vähän maalata ja viime syksynä hakattu mukulakiveys pitäisi saumata. Molemmat hommat jäivät syksyllä tekemättä kylmien ilmojen vuoksi.
Köynnösruusuille pitäisi myös rakentaa jokin kehikko. Ajattelin, jos askartelisi rimoista ristikon ja kiinnittäisi sen tuohon lautaseinään kiinni. Semmoista pientä puuhastelua. :)


Raahattiin myös "muutama" kärryllinen kuoriketta talon päätyyn, jossa kasvaa neljä syyshortensiaa. Keskellä kaivon ympärillä on vuorenkilpeä. Pitäisi tuosta vielä siivoilla noi mustat reunukset pois. Upotettiin maahan patolevyä rajaksi, ettei nurmi leviä kuorikkeen sekaan. Myös mukulakivetyksen ja kuorikkeen välissä on patolevy, joka nyt tuolta rumasti pilkistelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti