Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kivipolkuja ja -tasannetta

Muutama ehtoo saatiin taas kulumaan, kun väännettiin terassin portaiden edustalle uutta tasannetta laatoista ja mukulakivistä ja samalla tuli tehtyä myös polku siitä grillipaikalle.
Vielä vähän siistimistä, niin olisi tuokin kohta valmiina. Noista kiviportaista oikealla oleva nurmialue on ihan kauheassa kunnossa, kun siinä kävellään jatkuvasti ja se myös kärsii lumenluonnista joka talvi. Siihen ehkä voisi miettiä jotain muuta pintaa nurmen tilalle, mutta siitä sitten ehkä joskus lisää, kunhan ensin keksii mitä siihen laittaisi. Tai sitten vaan jätetään sen nurmelle ja upotetaan siihen laatoista polkua. Saattaisihan sekin säästää hieman sitä nurmea.


 Näiden lisäksi aika on mennyt ulkoverhouslautoja maalatessa, nurmea leikaten, kukkia kastellen ja istutellen. Ja onhan sitä melki joka päivä jotain touhuttu, mutta ei ehkä mitään kovin konkreettista. Vettä soisi jo hieman tulevan, ettei kaikki kuole pystyyn, eikä menisi joka ilta niin paljon aikaa pelkästään kasteluun.
Olen myös haalinut muutaman pionin pihaan. Yhden löysin jo pari vuotta sitten todella pienenä rikkaruohojen seasta ja se oli viime vuonna on ihan hyvän kokoinen, mutta ei tehnyt nuppua. Ei näytä tulevan tänäkään kesänä kukkia siihen, mutta viime kesänä istutettu valkoinen pioni on nyt tehnyt yhden nupun. :) Sammalleimut kukkivat hienosti ja vielä muutamat erilaiset tulppaanit.
Tehtiin myös remontista ylijääneistä muovisista vesiputkista hallaharsotukea kurpitsalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti