Sivut

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Uutta kalustetta ja pihapiiriä


Terassille teki mieli ostaa uudet kalusteet ja kun bongattiin Jyskissä olevan puutarhakalusteita alennuksessa, niin eikun sinne. Mukaan tarttui neljä polyrottinkista tuolia ja pieni pöytä. Vielä hieman vaiheessa, että miten nämä sijoitellaan, mutta ovat nyt ensi alkuun tuossa talon päädyn terassilla.



Edelleen tekisi mieli laajentaa grillipaikan terassia, mutta ehkä sitten joskus lähivuosina ja sinne sitten pitää hankkia ihan kunnollinen iso pöytä tuoleineen. Talon edustalla oleva matala terassi olisi myös potentiaalinen laajennettava, mutta se paikka tuppaa kesällä olemaan niin tolkuttoman kuuma, ettei siinä kukaan viitsi istuskella.
Eli grillipaikan laajennus tulisi todennäköisesti tuosta nykyisestä laatoituksen reunasta levenemään oikealla olevaan muurin reunaan. Varmaan tässä tapauksessa laitettaisiin koko grillipaikan alueelle laudoitus, osin vanhan terassin päälle ja nostettaisiin oikeasta reunasta vaan ylos, että saa vaateriin. Mutta nämä on kaikki niitä suunnitelmia.. katsellaan. :) Mie sitten niin tykkään tosta grillipaikan maisemasta, vaikka kaikki on vielä näin alkukesästä niin kovin pientä. Ja tällä tarkoitan lähinnä kasveja ja nurmikkokin vielä niin onneton. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti