Sivut

torstai 5. kesäkuuta 2014

Pari uutta omenapuuta ja kasvatuslaatikot valmiina

Hankittiin vihdoin pihaan muutama pieni omenapuu. Tämä oli jokin vähän kääpiöivä lajike, eli ei pitäisi kasvaa kovin suureksi, eikä vaatisi leikkaamista niin paljon. Nyt sitten odottamaan seuraavaa kevättä ja sitä kukintaa. Mie en niin omenista välitä, joten voi sanoa, että niiden upeiden keväisten kukkien takia nämä tuli hankittua. :)


Kasvatuslaatikoiden ympärystä on saatu valmiiksi, eli katteet pintaan ja aluekin on rajattu. Meillä oli  päätyoven vanhassa katoksessa tuommoinen ristikko, joka jäi katoksen purkamisen jäljiltä käyttämättä. En raaskinut heittää pois, kun ajattelin, että eiköhän tuolle käyttöä vielä jostain löydy. Nyt se on kaivettu tuonne kasvatuslaatikon reunaan ja eteen istutettiin herneitä. Toivottavasti kestää pelkällä maanpaineella pystyssä, eikä tuuli puske nurin.Etummaisessa kasvatuslaatikossa lisäksi retiisiä ja reunassa muutamaa erilaista salaattia. Etummaisen laatikon reunassa olevat salaatiti on kaikki ostettu kaupasta, ihan sieltä hevi-puolelta ja tyrkätty multaan. Katsotaan saako noista satoa. :)

Keskimmäisessä uudessa kasvatuslaatikossa muutamia tomaatteja, jotka oli jo pakko nostaa ulos, kun ovat niin julmettoman suuria.
Takimmaisessa laatikossa on muutama peruna, persiljaa ja sipulia.
Jännityksellä jäämme odottamaan mitä näistä tulee, vai tuleeko mitään. :) 
Lumipalloheisikin jo kukkii. On se vaan niin hieno.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti