Sivut

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Vasara ja nauloja...

Nyt olisi ulkorakennuksen etupuoli, toinen pääty ja takaosa laudoitettu ja myös melkein kokonaan maalattu. :) Vielä pitäisi vähän maalailla lautaa valkoiseksi, niin saisi oven smyygit, nurkka- ja otsalaudat sekä räystäänaluset valmiiksi. Katto on vielä melkoinen rumilus, mutta kyllä siitäkin hyvä tulee. Josko sen kimppuun tässä muutaman viikon sisällä.


Ulkorakennuksen takana kasvaa melkoisen komeita kotkansiipiä. Niille kun keksisi paikan pihasta, mutta taitaapa olla, ettei löydy riittävän varjoisaa ja kosteaa paikkaa.
Rakennuksen takapuolella on vanhat lautaovet liiteriin. Nämä nyt meinattiin jättää käyttöön, niin voi esim. polttopuut kipata takapihalle ja ne saa siitä suoraan liiteriin sisälle. Oven maalaaminen on vielä hieman kysymysmerkki, koska on todennäköisesti maalattu punamullalla ja siinähän ei päällä taida oikein mikään maali pysyä, ei edes Uulan Petrooliöljymaali. Ehkä pitää tehdä vierailu paikalliseen Värisilmä -liikkeeseen. :)

Nyt kun syreenit ovat lopettaneet kukintansa, niin päätin vetästä kaikki vanhat pitkät oksat siitä alas. Eli käytännössä siis kaikki. Nyt se on vaan tiheä, vihreä pensas. Toivottavasti ensi kesänä kukkisi hieman enemmän. Nythän siinä on jokaisen vuonna ollut vaan muutamia hassuja kukkia ja on muutenkin ollut melko huonovointisen näköinen. Mutta katsellaan mitä siitä tulee.
Ompa tässä taas tullut tuunailtua myös kaikenlaista muutakin. Istuteltu kukkia, tehty pientä nikkarointia siellä täällä, kaivettu, kärrätty multaa, hiekkaa ja kuoriketta eestaas. Silti tuntuu, että joka paikka on vaan edelleen ihan kesken tai sitten tämä ajatus on vaan mun omassa päässä. :)

Etupihaa. Syreenipuska kuvassa korkean valotolpan takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti