Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Huovan harjailut

Reilun viikon päästä olisi tulossa vanhempi pikkuveli sekä isukki avuksi ulkorakennuksen kattopellien laitossa. Noh, sitä ennenhän pitäisi saada katossa oleva vanha huopa putsattua ja ehkäpä jonkin verran tehdä myös uutta rimotusta. Toivottavasti ei tarvitse kauhean paljoa oikoa kattoa, ainakin silmämääräisesti näyttää kohtalaisen suoralta. Joukolta meni melkein kokonainen päivä meni harjalla ja painepesurilla putsaten, mutta nyt on sekin siivottu. Tuli niin siisti, että melkein voisi jättää pellit laittamatta, melkein. Onhan se huopa huonossa kunnossa, paikoin puhki ja hapertunut. Saisihan sitä paikattua, mutta olisi sen jälkeen kaikkea muutakuin siisti.



Jouko otti myös muutaman maisemakuvatuksen meidän pihasta ulkorakennuksen katolta. Ja onhan siellä myös eräs pihallamme ahkerasti vieraileva tähti. :) Kivan näköinen on tönöstä tullut, vaikka itse sanonkin. Vielä on piha hieman autio, mutta ei me sitä kauhean täyteen edes haluta.



Kuistin pieleen keväällä istutettu ruusu availee nuppujaan. On muutenkin kasvanut melkoisesti. Vielä on vähän epäselvää miten tuota pitäisi talvella suojata, varmaankin jollain hallaharsolla. Mutta hienon mallinen ruusu tuossa kyllä on. Jossain paikassa piilo taitaa se lajikekin olla ylhäällä. :) Kuvissa myös vaaleanpunaista myskimalvaa, harjaneilikkaa sekä itse kylvettyä mustasilmäsusannaa. Niin ja meidän sadon ensimmäinen kypsä kirsikkatomaatti, jota Bono selvästi havittelee. Olipa melkoisen maukas tomaatti.. NAM. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti