Sivut

lauantai 21. toukokuuta 2011

Paska homma

Viime talvena jäi muistaakseni kertomatta, että meni pariin eri otteeseen viemäri jäähän tai tukkeeseen. Molemmat viemärin avaajat sanoivat talvella, että on jäässä pihalta, eikä viemäri nyt tietenkään sisältä jäädykään. Tästä sitten kimpaantuneena päätimme, että viemäri kaivetaan pihalta esiin kesällä ja vaihdetaan uuteen.

Naapuri kävi kaivurin kanssa pyörähtämässä.


Bono jälleen työmestarina.

Maassa mennyt vanha putki on siis betoninen ja tuli huomattua, että todellakin tullut tiensä päähän. Eli siinä mielessä hyvä, että jäätymällä ja tukkeutumalla ilmoitti itsestään. Oli meinaan sen verran huonossa kunnossa, että kun tuota käsipelillä tuosta purki pois, niin ihan palasiksi meni ja putken pohjassa oli monin paikoin nyrkin mentäviä reikiä. Tietysti maa siinä alla sen mukaista.. yöks..Eikä kyllä muutenkaan ollut hommaa ihan herkuimmasta päästä. ;)



Kaivuri klaappas samalla menessään talon edustalla olleet angervopuskat pois. Heti tuli paljon siistimmän näköinen. Angervoa on yritetty lapiopelillä kaivaa ylös, mutta juurta on niin paljon joka paikassa ettei siitä oikein meinaa tulla mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti