Sivut

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Viemärin täyttöä ja pihan muokkausta

Vaikka meikäläinen onkin ärsyyntynyt pihalla olevien hiekka- ja multakasojen vuoksi, niin poikien mielestä nämä varmaan saisivat jäädä tähän paikoilleen.



Vaihdettiin siis uusi viemäri paikalleen vanhan esiin kaivamisen jälkeen ja laiteltiin eristeet päälle, vaikka periaatteessa syvyys pitäisi riittää siihen, ettei sen jäädy. Sehän on kaikkien asiantuntijoiden mukaan jäätynyt tukkeen takia ja tukkeutunut sen vuoksi, kun paska on jäänyt niihin pohjassa oleviin reikiin seisomaan. Viemärihän ei yleensä jäädy. Mutta kuitenkin, laiteltiin myös eristeet putken päälle ja siihen sitten hieman hiekkaa ja jäätiin odottamaan, koska kaivuri jälleen pääsee paikalle.






Kaivuri kävi muutaman päivän päästä täyttämässä viemärikaivannon ja samalla luiskasi mennessään meidän pihaakin. Nyt ei pitäisi olla niin montussa tuo talo mitä aiemmin oli.
Toivat heti tämän jälkeen myös hieman multaa luiskaan ja mursketta hiekan päälle. Murske tosin loppui kesken, koska sillä pitäisi laittaa myös sokkelin reunat. Mutta pitää käydä jossain vaiheessa hakemassa lisää.


1 kommentti:

  1. Tuo on hyvä, että laitoitte eristeet. Vaikka ne viemärit yleensä eivät jäädy, meidän naapurilla niin taisi käydä. En tiedä, onko heillä eristeet. Kertoi kuitenkin, että ovat niin jäässä että täytyy ammattilainen hankkia nyt viemärin sulatukseen.

    VastaaPoista