Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2011

Pihan tonkimista

Nyt pitäisi jatkaa siitä, mikä jäi viime kesänä kesken, eli kaivella vanhoja penkkejä ja siirrellä niissä olevia erinäisiä kasveja toiseen paikkaan. Niin, kasveja mistä mulla ei ole mitään havaintoa. :) No muutamat toki tunnistan, mutta valtaosa perennoista on ihan hepreää meikäläiselle.


Esim. sokkelin vieressä etupihalla kasvaa tämmöinen, jonka nyt siirsin toiseen paikkaan. On ilmeisesti joku kevään kasvi, koska nyt jo noin suuri ja muistaisin, että viime vuonna oli keskikesällä jo täysin kuihtunut pois. Mikähän mahtaa olla?
Tuohon pitkään penkkiin olisi tarkoitus siirrellä muitakin kasveja -ainakin väliaikaisesti. Tuo kohta kun tuli viime kesänä vedettyä puutarhajyrsimellä, niin ei tarvitse niin paljoa kaivaa..

Kuunliljan juuristoa
Kuunliljoja täällä on joka paikassa ja ihan mielettömiä määriä. Joukon mielestä toi juuristo on niin hauskan näköinen, että heti oli kameran kanssa tanassa, kun kaivoin noita ylös. On ehkä vääräoppisesti perattu kaikki maa ympäriltä pois, mutta täällä on kaikki "kukkapenkit" niin rikkaruohojen peitossa, niin meinasin jokaisen juurakon raapia täysin puhtaaksi, että samalla saa myös ne rikkaruohojen juuret eroteltua.Toivottavasti kestää rehut hengissä.

Bono tönöttää kukkapenkissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti