Sivut

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Toivottuja kesävieraita ja muuta mukavaa

Kerkesimme jo keväällä ihmettelemään, kun ei yhtään siiliä näkynyt ja toki jo vähän huolestuttiin, että viime talven vähäinen lumipeite on verottanut meidän siilikantaa. Mutta sitten taas näkyi yksi yksilö ja yhtäkkiä niitä olikin kaksi. Voi sitä riemun päivää!
Aitakin rupeaa jo näyttämään aidalta! Vielä kun pääsisi käymään uudestaan sahalla, niin saisi ne loputkin puutavarat haettua ja maalaukseen.


 Talven jäljiltä kuvittelin, että tämä meidän valkoinen alppiruusu on mennyttä, sen verran kuolleelta näytti kun otin kevätsuojausta pois. Mutta mitä vielä. Uskomattoman huonon näköisestä tulee kyllä vielä ihan elävä -ja kukkiva, empä olisi ikipäivänä uskonut. Ahkeraa kastelua lämpöisellä vedellä, kevätsuojausta ja vähän havupuubalsamia, niin johan on ihan hengissä jälleen. Vielä nyt ei ole kukkia niin, että koko pensas peittyy, mutta ehkä se siitä kun kasvaa.Terassille valmistumassa kukkapöytä. Tämä siis ihan vaan peruslaudoista tehty. Maalataan valkoiseksi kauttaaltaan ja päälle tulee vanhasta harmaasta puusta kansilaudat. Simppeli, mutta ehkä ihan nätti..?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti