Sivut

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Aita edistyy

Aitaa on nyt saatu rakennettua jo portille asti. Eli melkein kaikki rimoitukset nyt valmiina. Kyllä siinä on ollutkin maalaamista. Onhan toki rimoista tehty aita tyylikäs, mutta on kyllä todella työläs rakentaa, hidas maalata ja varmasti tulee huomattavasti kalliimmaksi jos tekisi ihan normi lauta-aidan. No se on nyt likimain siinä. Pihan sisäänajon kohdalta pitää vielä lyhentää tolppia, niistä tuli selvästi liian korkeat. Lisäksi aidan kansilautaa pitäisi vielä hakea sahalta, mutta muutoin ollaan voitonpuolella! :)



Tämä sininen kurjenmiekka kukkii nyt tämän viiden vuoden aikana toista kertaa. Viime kesänä siinä oli ainoastaan yksi kukka, nyt jo useampia. Viisi vuotta sitten kun ostimme tämän talon ja hieman remontin ohessa kaivoimme ja tongimme myös pihaa, niin löysin tätä ihan tosi pienen lehden rikkaruohojen keskeltä. Toki se on ottanut varmaan itseensä, koska on tämänkin jälkeen siirretty muutaman kerran, mutta nyt on ollut paikoillaan muutaman vuoden. En mie tuosta kukasta niin perusta, enkä myöskään sinisestä väristä, mutta on hienoa kun joku täällä pihassa kauan ollut kukkanen on saatu "elvytettyä" ja pelastettua rikkaruojoen keskeltä. En raaski heittää pois, vaikken niin kauheasti tykkääkkään.





Naapurissa on taas lampaat pihalla. Nämä on kyllä hauskoja veijareita. Koirien kanssa kun kävellään tästä ohitse, niin tulevat isona laumana aina aidalle tervehtimään. Olisipa itsellä joskus vielä semmoiset tilukset, että voisi ottaa muutaman lampaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti