Sivut

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Takaeteisen seiniä

On jäänyt takaeteisen osalta tarinointi hieman vaiheeseen, tosin sen niin on sen laittaminenkin.
Eilen kuitenkin vihdosta viimein saimme aikaiseksi rakentaa jakotukin eteen laudoista kotelon rungon. Nyt on on nyt kelitkin semmoiset, ettei viitsi juuri kuistin seiniä käydä purkamaan, saattaisi muuten sataa sisälle.

Keväällä laitoimme jo kattoa

Kotelon tai seinämän runko

Kotelo paneloitu

Ostimme Biltemasta metalliset tarkastusluukut, joista toinen on jo kuvassa paikoillaan, toinen koteloista on itseasiassa edelleen autossa. :) Tosin ainoastaan testimielessä laitoin tuon tohon kiinni, paneelit pitää vielä maalata pariin kertaan, joten pitää noi luukut kuitenkin tuosta vielä irti ottaa. Ja toinen maalaus pitää varmaan tehdä vasta talvella, kun paneelit kuitenkin käyvät silloin irvistelemään.
Muut seinät joudummekin tekemään tummaksi petsatusta paneelista, koska tuo valkoiseksi maalattu ei riittänyt tuon pitemmälle. Tummaksi käsitellyt piti viime kesänä laittaa kylpyhuoneen kattoon ja sen vuoksi ne vetelin tuolloin Sauna-Supilla. Sain kuitenkin virheelliset käsittelyohjeet paikallisesta rautakaupasta, joten eipä sitten tarvinnutkaan laittaa noita mihinkään. Nyt pitää vain toivoa, että jostain löytyy valkoinen maali, mikä kestää Sauna-Supin pinnassa ja että peittää tuon tumman värin. Millään viitsisi käydä paneeleita kokonaan hiomaan.
Suunnitelma olisi paneloida eteisestä kaksi seinää ja loput kaksi tasoitetaan ja laitetaan jokin tehostetapetti. Katsotaan mitä tulee, ei ole meinaan koskaan tullut tapetoitua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti