Sivut

perjantai 16. syyskuuta 2011

Takaeteisen seinät valmistuvat

Pari päivää sitten saatiin takaeteisen kotelon päälle ja seinille paneelit kiinni, joita mie eilen maalailin pariin kolmeen kertaan. Osa paneeleista oli ennestään jo valkoiseksi maalatut, mutta kun ne loppuivat kesken, niin loput piti tehdä Supilla vedetyistä. Betolux Akvaa sattui olemaan vajaa purkillinen nurkissa, joten sitä testasin noihin ja näytti nyt ainakin peittävät. Luulisi kyllä, että myös kestää, koska on lattioihin tarkoitettu maali. Mie olen sillä maalannut aiemmin kesällä puiset eteisen portaat.


Seinät paneloitu


Seinät maalattu

Tänään kävimme sitten hakemassa tapettia ulko- ja keittiön puoleiselle seinälle. Olipahan vaikea homma valita tapetti, kun yhdessäkin liikkeessä oli kaikkine tapettikirjoineen noin 1000 eri tapetin valkoima. Ihan ei semmoista löytynyt mitä oli mielessä, mutta otettiin nyt se ensimmäinen joka iski heti silmään. Jo muutama päivä sitten käytiin K-Raudassa pikaseen katsomassa mitä olisi valikoimissa ja tuohon silloin tykästyin. Päätettiin kuitenkin kiertää kaikki mahdolliset Lappeenrannan paikat läpi ennen ostamista, mutta en oikein päässyt tämän tapetin yli, joten olihan se sitten otettava.

Seinät tapetoitu

Nyt olisi tämän osalta enää listojen laittoa, eli sitä kaikista mukavinta hommaa... noot. Noh, katsellaan koska jaksaa taas kompuran raahata yläkerrasta alas. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti