Sivut

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Uusi kukkapenkki

Kun heinäkuun alussa totesin, että kuunliljola pitää varmaan vähän yhdestä muurista siirtää toiseen paikkaan, niin nyt tuli sen hetki. Ja tokihan tämä tarkoittaa sitä, että joko ne annetaan jollekin tai sitten keksitään uusi kukkapenkki johonkin. Meidän ulkorakennuksen takana kasvaa saniaista tarkemmin kotkansiipeä ja sitä on mieli tehnyt siirtää jo pidemmän aikaa meidän pihaan, mutta ei oikein ole paikkaa. Tykkäisi olla vähän varjoisammassa paikassa ja niitähän meidän pihassa ei juuri ole muutakuin ihan talon takana, enkä mie nyt talon taakse halua kukkapenkkiä. :)
Terijoensalavan alustan nurmikko on aina ollut vähän vaikea leikata, koska puu roikkuu niin alapuolella, mutta alusta on kuitenkin kesällä melko varjoinen, joten eikun kukkapenkkiä siihen. Samalla pääsee osittain alustan nurmen leikkaamiselta ja koitetaan nyt niitä kotkansiipiä myös samaan paikkaan.Yllä olevassa kuvassa siis meidän pihan uusi kukkapenkki, joka sijaitsee heti pihan sisääntulon vasemmalla puolella. Takana kotkansiipeä, keskelle ostin muutaman syyshortensian ja edustalla on kuunliljaa useampi sekä muutama seppelvarpu. Terijokelainen on kuivahkon kesän seurauksena jo ruvennut karistaan lehtiään. Katsellaan nyt kuinka paljon muutoinkin roskaa tuota kukkapenkkiä. Voi olla, että kiroan tätä ideaa taas myöhemmin. :)

Marja-aronia pensaassakin jo kovasti marjoja tuloillaan. Halukkaat saavat tulla poimimaan tai muutoin jäävät rastaille. Tosin se ei kyllä miuta haittaa sekään, mieluustihan mie noita lintuja ruokin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti