Sivut

maanantai 15. elokuuta 2011

Yläkerran WC melkein valmis

Kotelon vesijohtojen liitos


Putkari kävi jo syyskuussa 2010. Pääsimme muuttamaan lokakuun alussa, joten aika viime tippaan meni, koska alakerran kylpyhuone on edelleen siinä vaiheessa, ettei sinne uskalla pönttöä kiinnittää.

Parisen viikkoa olimme kerinneet asustelemaan ja uuttaa vessaa käyttämään, kunnes eräänä kauniina päivänä hups meni jalka läpi vessan lattiasta. Mie puhelin käteen ja närkästynyt soitti urakoitsijalle, joka oli levyttänyt lattian, että mitä v****ua! Lattiassa on siis koolauksen päällä harvalaudoitus, jonka päällä taas yksinkertainen kipsilevy ja meidän asentama muovimatto. Ja sieltä harvalaudoituksen välistä se lattia sitten oli pettänyt. Urakoitsija väitti kiven kovaan sanoneensa, että meidän tulisi laittaa sinne toinen levy päälle. Empä usko, että tuommoista asiaa ihan tosta vaan unohtaisi, vaan kuvittelimme lattian olevan valmis, kun poistuivat paikalta. Eikun muovimatto päälle ja tyytyväistä elämistä.. Ja kattia kanssa.

Päätimme sitten korjata itse lattian ja vaati urakoitsijalta korvausta. Muutenkin ollut sen verran sutta ja sekundaa vähän siellä ja täällä, että korvaushakemus on muutenkin toimitettu. Jos ei rupea rahat astelemaan tilille, niin saatampa hieman enemmäkin täällä avautua asiasta. ;) Aina vaan vahvistuu enemmän ja enemmän se käsitys, ettei noita ulkopuolisia kannata juuri töihin palkata. Jos hyvää haluaa, niin itse kannattaa tehdä. :)

Rikkinäinen kipsilevy

Lattia vahvistettu tiheämmällä laudoituksella

Kipsilevy korvattu vanerilla

Melkein valmis

Paneloituja seiniä pitää vielä talvella maalata, että saadaan viime talvena ilmestyneet raot piiloon. Samalla maalaan noi hiljattain asennetut viimeiset listat. Mutta siis muilta osin täysin valmis yläkerran WC -vihdoin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti