Sivut

lauantai 28. marraskuuta 2015

Pergolan rakennusprojekti talviteloille

Ensin oli syksyllä niin hienoa keliä, että pergolan tekeminen luonnistui melkein kuin itsestään. Huomattavasti pidemmälle saatiin tätä tehtyä mitä alunperin olimme ajatelleet. Marraskuussa onkin satanut vettä liki kokoajan ja tekeminen on hidastunut melkolailla.
Ensimmäinen kuva otettu 8. marraskuuta ja toinen tänään 28. marraskuuta. Välissä kerkesi myös satamaan lunta, jolloin ajateltiin jo, että nyt jäi terassiosa kesken. Eihän sitä pysty tekemään, kun on lunta joka paikassa. Mutta sulihan se pois ja päästiin tekemään viime silaukset valmiiksi ennen talvea. Keväällä jatketaan. Eihän tuosta enää puuttuisi kun tolppien verhoilu, joka tehdään ulkovuorauspanelista ja katon tukirakenteet. Kuvissa olevat vaakalaudat on vaan väliaikaisia, että tolpat kestävät pystyssä.Pergolan tolpat verhoillaan tähän tyyliin. Ideakuvia kopioitu Fannin Talossa -blogista: http://fannyntalossa.blogspot.fi/2014/08/valkoinen-pergola.html.
Alla olevasta kuvasta lähti koko idea pergolan tekemiseen. Tai ei nyt ehkä idea, olihan se olemassa, mutta se mitä tyylimaailmaa pergolaan haluaisin. On kyllä hienon pergola. Toivottavasti me saadaan edes vähän sinnepäin. :) Kuva kopioitu, osoite näkyy kuvan alareunassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti