Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Kevään odotusta

Tästä se taas lähtee, joka vuotinen kevään ja kesän odotus. Kovinkaan paljon ei enää parina viimeisenä vuonna ole tullut suosittua noita yksivuotisia kukkia, mutta pitäähän niitä aina vähän kuitenkin laittaa. Tai ainakin edes kokeilla miten kylvöt onnistuvat.Tänä vuonna kokeillaan valkoista mustasilmäsusannaa, valkoista kelloköynnöstä ja ryhmäsamettikukkaa. Viime kesänä sain huomattavasti kauniimmat ja kestävämmät samettikukat itse kasvatetuista mitä puutarhalta ostetut olivat. Valkoinen kelloköynnös on kuulemani mukaan erittäin huono itämään, mutta nähtäväksi jää. Myöskään valkoista susannaa en ole aiemmin koskaa koittanut, mutta katsellaan mitä näistä tulee, vai tuleeko mitään. :) Onneksi puutarhalta saa melkeimpä mitä vaan, jos omat kylvökset jää itämättä. :)

Nyt on ruvennut jo sormet syyhyämään ja ajatukset pyörimään tulevassa kesässä. Mitä kaikkea pitäisi tehdä ja minkälaisella aikataululla. Tekemistä on taas melko reilusti, mutta jospa nyt koittaisi pitää malttia touhuissa mukana, eikä tehdä jokaista päähän tulevaa asiaa. Kerkeisi myös ottamaan vähän lunkimmin.
Innolla odotan myös niitä kaikkia uusia sipulikukkia mitä tuli syksyllä tuupattua multiin.. Olispa se nyt jo täällä, kevät meinaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti