Sivut

perjantai 5. marraskuuta 2010

Kodinhoitokopin tuunas jatkukoon..

Muuton jälkeen yksi tärkeimmistä kohteista oli pyykinpesukoneen asentaminen paikoilleen. Eihän sitä ilman toimivaa pyykkikonetta kovinkaan pitkälle pärjää. Alla olevassa kuvassa lattia levytetty, muovimatto päällä ja kone paikoillaan. Ompahan myös patteri saatu asennettua takaisin sille kuuluvaan paikkaan.



Väkersimme myös vanhasta makuuhuoneesta poistetuista kaapinrungoista kaapin pesukoneen viereen. Aikamoinen taiteilu oli että saatiin paikalleen. Kapean osan välihyllyt kavennettiin, että saatiin myös avolokerikko sulkinaisen kaapin viereen. Ei ehkä kovinkaan käytännöllinen, kun tuli niin kapea, ettei sinne mahdu oikein mitään, mutta kaikki tila tulee jollainlailla hyödyntää. :) Eikä tullut tuokaan viritelmä paljoa maksamaan, ainoastaan ovi on maalattu, kun oli aiemmin kauniin vihreä.





Vanhoista hyllylevyistä sahasimme avohyllyt pesukoneen päälle, niin saa tuonkin tilan hyödynnettyä, eikä tarvinnut muutakuin ostaa kannakkeet. Hieman on suunniteltu, että hankkisimme kuivausrummun pesukoneen päälle, mutta tämä ehkä sitten joskus. Tämmöiset asiat kuitenkin olisi hyvä ottaa huomioon jo sähköjä vetäessä, ainakin meidän sähkärin mukaan, että pistorasia saadaa vikavirtasuojan taakse ja näinhän meillä onkin tehty. Katsotaan nyt tuleeko meille koskaan sitä rumpua, toisaalta kiinnostaisi, mutta en tiedä onko sille loppupelissä kuitenkaan niin paljon käyttöä että olisi järkevää.
Myös kattolistat vihdoin paikoillaan, vielä pitäisi kattoa käsitellä toistamiseen.. Ehkä sitten joskus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti