Sivut

torstai 1. heinäkuuta 2010

Olohuoneen uudistaminen

Mitä sitten on tapahtunut olohuoneessa. Alla oleva kuva on otettu näytön yhteydessä, silloin kun torpan hankinta oli vielä suunnitteluasteella.

Olohuone ennen riehumista ja repimistä
 
Kuten kuvasta näkyy, niin olohuonehan oli päällisin puolin oikein siisti, vaaleat pinnat. Tosin lattialla oli todella ruma ja likainen muovimatto, katon levyt vähän repsottivat ja takka valitettavasti turhake-avotakka, vaikka hieno sellainen olikin.

Olohuone toimi pitkään aikaa levyjen ja muiden rakennustarvikkeiden säilytystilana, erityisesti huoneen pääty, johon ei päästy tavaravuoren vuoksi tekemään mitään. Kattohan tuolta tuli revittyä ja osittain vaihdettua jo alkukesästä, mutta muuten ei tullut juuri mitään tehtyä. Paitsi vanhat tapetit tuli revittyä irti ja katto purettiin uuden tieltä pois.

Takka muurattu ja seiniä vähän tasoiteltu

Velipoika kävi toukokuun lopulla muuramassa meille uuden takan. Vanhan takan purkamisesta sekä uuden teosta löytyy lisää  >> täältä.

Alla olevassa kuvassa on huoneen peräseinäkin jo päästy tasoittamaan. Samoin katto on viimeistä paneelia vaille valmis. Antennijohto pitää vielä sujutella vasemmasta yläkulmasta katon päältä ja siitä keskeltä seinään levyn sisässä alas. Helppoa kuin heinänteko. :)

Olohuoneen seinien pohjamaalausta






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti