Sivut

perjantai 13. toukokuuta 2016

Vesiallasta ja istutuksia.


Pergolan nurkalle oli tarkoitus ensin tehdä vesiallas allaskumista, mutta jotenkin sen asentaminen tuntuu yli hankalalta. Ehkä varon turhia, kun en tiedä miten hyvin kumi kestää esim. pientä määrää hiekkaa, mitä väkisinkin menee altaaseen jonkin verran. Sitten kun huomaat, että asennusvaiheessa sitä vaan tippuu sinne ihan kokoajan, niin paloi käämit. :) Otettiin puoliksi asennettu allaskumi paikoiltaan ja hetki raavittiin päätä, että mitäs nyt sitten.
Laitoin Facebookin annetaan ja otetaan -palstalle viestin, että jos joltain löytyisi käytöstä poistettu valmisallas, niin tulen kirkuen hakemaan. Ja niinhän sain melkein samantien vastauksen ja nyt meillä on sitten tuommoinen valmisallas. Altaan reunoja ei toki saa niin hyvin velhoiltua piiloon mitä allaskumista tehdystä altaasta saa, mutta näillä mennään. Uuno oli ainakin heti kovin kiinnostunut uudesta altaasta. :)
Pergolan eteen hankittiin muutama serbiankuusi, jos niillä saisi hieman varjostettua muutoin aika paahteista paikkaa ja samalla myös luomaan vähän näköestettä tuohon etureunaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti