Sivut

torstai 29. lokakuuta 2015

Kuistille uusivanha lipasto

Jännä juttu vaikka on kohtalaisen iso talo ja vaan pari hassua asukasta koirineen, niin silti jossain vaiheessa alkaa olemaan lisää säilytystilaa vailla. Tehtiin sisäremontin aikana iso puulaatikko kuistille, jonka alkuperäinen tarkoitus piti olla polttopuiden säilytys, mutta eihän siinä sitten ihan silleen käynyt. Puulaatikko on kerännyt sisäänsä sen jälkeen kaikenlaista roinaa koirien hihnoista ja alustoista, miun työkamppeista jne. lähtien. Viime aikoina on alkanut tuntumaan, että jonkinlainen lipasto tai kaappi pitäisi saada, että saisi edes vähän järjestykseen tavaroita.
Yritin ensin metsästää tutuilta, jos sattuisi olemaan joutilaana tai pois heitettävänä ja jossain vaiheessa mietin ihan uudenkin ostamista.
Kerran ohi kävellessä huomasin, että naapurin pihassa on valkoinen lipasto. Laitoin hänelle samantien viestiä ja jätteeseenhän se oli menossa. Joten siitä sitten meille lipasto. :) Lipasto on vanha, täysipuinen ja tietysti ilman mitään mekanismia laatikoissa, mutta ei haittaa. Täyspuisena kestää ikuisuuden.
Hion ja pesin pinnat ja irrotin vanhat, osin rikkinäiset vetimet. Sitten vaan maalia pintaan pari kerrosta ja uudet vetimet kiinni. Ja näin. :) Nyt on edes vähän enemmän säilytystilaa kuistilla ja onhan se ihan hienokin. Lipaston vieressä on lattialla on miun syksyllä tekemä puulaatikko, josta piti ensin tulla sytykkeiden säilytysloota takan viereen, mutta aina noista puisista tulee niin raskaita, että odottelee nyt lopullista säilytyspaikkaa tuossa kuistilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti