Sivut

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Pergolan pohja edistyy

Nyt olisi pergolan pohja likimain kaivettuna. Toki joutuu vielä ainakin perustusharkkojen alta kaivamaan multaa pois, mutta muutoin alue valmiina. Pergolan alue tullaan reunustamaan mukulakivillä, joita jo pieni pätkä hakattuna kukkapenkin reunaan. Tosin pergolan muille sivuille mukulakivireunusta tulee vähän leveämmälle alueelle. Reunus tehdään jotta nurmen leikkuu onnistuu terassin reunasta helpommin. Mikään ei ole niin inhottavaa, kun hankalasti leikattavasta paikasta puskevat pitkät heinät. ;)
Istutin keväällä kolme valkoista daalian juurakkoa multiin. Nyt niistä kukkiin ensimmäinen ja todennäköisesti jää ainoaksi. Ei ole mitenkään erityisen palkitsevia nämä juurakot. Toivottavasti juurakot talvehtivat kellarissa ja antaisivat ensi kesänä vähän enemmän näitä kukkia.


Tässä taas esimakua erinäisistä kalusteista mitä olen tehnyt ylimääräisestä puutavarasta. Takana oleva pöytä/hylly tulee kuistille. Samanlainen tehtiin jo keväällä terassille, postaus siitä täällä. Eli päälle ja alas tulee vielä muutamasta vanhasta laudasta tasot. Keväällä tehty ja vielä toistaiseksi terassilla oleva siirretään myös ennen talvea kuistille.
Kuvassa etualalla vanhalle terassille tuleva uusi penkki. Vain kansilaudoitus puuttuu. Löysin netistä ilmaiseksi vanhoja vaahtomuovipatjoja. Tähän olisi tarkoitus tehdä talven aikana pehmuste ja muutama tyyni. Talvella on vaan penkkinä niillä sijoillaan ja kesällä saa pehmusteet. Sikäli mikäli saan ne valmiiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti