Sivut

perjantai 4. syyskuuta 2015

Aita valmis, joten uuttaa projektia pukkaa

Jos ei nyt ihan niinkuin iisakinkirkkoa, niin tuli kyllä hartaasti tehtyä kesän aikana tuota aitaa. Hieman meinasi tulla jo väsymystä kaiken maalaamisen, sahaamisen, ruuvaamisen keskellä ja viimeisten rimojen laittaminen oli melkoisen tuskan takana.
Mutta nyt se on kuitenkin valmis. Vielä hieman paikkamaalausta, lähinnä ruuvien kantoja, mutta muutoin VALMIS! Nyt voi vähän huolettomammin olla myös koirien kanssa pihalla, vaikkeivat olekaan karkaavaa sorttia, mutta haahuavat helposti johonkin mihin ei pitäisi. :)

Aika kiva tuli aidasta, vaikka itse sanonkin. Toivottavasti myös kestää talvet routimatta ja kaatumatta..
Ja sitten siihen uuteen projektiin.
Mie olen tätä ajatusta kypsytellyt mielessä jo useamman vuoden. Tiennyt, että johonkin kohtaa haluaisin tämmöisen väkertää, mutta en ole osannut päättää mihin. Paikka sitten varmistui sillä, että taas tänäkin kesänä tuskailin sitä miten kovin koivun alustalta kuivuu nurmikko. Ja toki kun hieman vastaavia nyt on tullut tehtyä jo aiemminkin tähän pihaan, tosin vähän liian pieninä ihan kunnolliseen oleskeluun, kalusteryhmään jne.
Eli seuraavassa vuorossa tietysti pergola ja toki toki uusi terassi. :)


Yllä oleva kuvattu meidän makuuhuoneesta. Kuvassa kaivettu hieman alueen reunoja. Vasemmalle tulee pieni kukkapenkki, johon istutetaan muutama  syyshortensia, jotka ovat tällä hetkellä Terijoensalavan alla, eli aivan väärässä paikassa. Kukkapenkkiin tulee lisäksi Mantsuriankärhö.
Onhan siinä kaivamista ennenkuin edes pääsee perustuksia tekemään, mutta hissukseen. Onhan tässä vielä syksyä aikaa ja jos talvi tulee vastaan, niin sitten jatketaan keväällä. Terassin ala tulee olemaan noin 33 neliötä. Tästä projektista sitten lisää, kunhan tästä etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti