Sivut

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Joulukoristusta ja uutta valaisinta olohuoneeseen

Eräällä metsälenkillä mukaan tarttui isohko oksa, joka oli varmaan lojunut maassa jo muutaman vuoden. Siitähän se idea sitten lähti ja askarreltiin tämmöinen joulukoristus ruokahuoneen pöydän päälle. Osa kiinnitettiin kattoon muutaman koukun ja siiman varaan ja siihen kiinnitettiin erilaisia valkoisia ja hopean värisiä palloja.



Olisi kyllä varmaan pitänyt nostaa se ennen kiinnittämistä sisälle sulamaan, meinaan seuraavana päivänä se näytti tältä. Ensimmäisissä kuvissa se roikkuu alaspäin ja toisessa toisessa oksat on kipristänyt ylös. Eipä tuo haittaa, on se silti mielestäni ihan hieno. Tietääpä seuraavalla kerralla, ettei kannata vaan kylmästä kantaa suoraan sisälle ja iskeä paikoilleen. Vielä on jouluun aikaa, mutta meillä on jo tämmöinen koristus täällä. Voi olla, että jää paikoilleen pidemmäksi aikaa, jos vaan koristeita vaihdetaan. 



Ostimme myös pari päivää sitten uuden lampun olohuoneeseen. Lampun tilalla on ollut aiemmin simppeli plafoni ja halusin nyt jotain vähän hienompaa. Prismasta löytyi tämmöinen. Olihan se vähän hintava, mutta mielestäni aika hieno.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti