Sivut

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Purkkien pesua ja ulkorakennuksen siivoamista

Kesällä tuntuu olevan aina niin paljon puuhaa ja ulkorakennukseen tulee heitettyä aina vaan kaikki sikinsokin ja se onkin syksyllä aina niin sekaisin, ettei meinaa sekaan mahtua. Samoin istutuskipot, joita onkin tämän muutaman vuoden aikana kerääntynyt melkonen määrä saivat tänä viikonloppuna pesun. Pestiin myös ulkoämpäreitä ja kesäkukkien istutuslaatikoita. Puhtaisiin kippohin on sitten taas ensi keväänä kiva lähteä laittamaan uutta istutusmultaa ja siemeniä. :)


Meillä on siis pihassa ulkorakennus, jossa päädyssä liiteri ja keskellä muutama pieni varastokoppi. Pienempi varastokopeista on melkein likiman omistettu istutuskipoille ja muille puutarhatavaroille, isommassa on sitten enemmän remonttitavaraa ja muuta hyödyllistä. On siellä siellä varmasti myös kaikkea ei niin hyödyllistä. :) Alla kuvassa se pienempi varastokoppi, joka onkin kyllä ihan tosi pieni.
 Tämä isompi varastokoppero on varmaan entisen asukkaan aikaan toiminut myös kesähuoneena, sillä se on selvästi siistimmin laitettu, panelia seinillä ja katossa ja laudoitus lattiassa. Olipa siellä myös jotain julisteita seinillä silloin kun tämän torpan ostimme. Luultavammin siellä on joku perheen lapsista nukkunut kesäisin. Varastokopin perällä oleva hylly on ihan miun omin kätösin tehty vanhojen kaappien ovista ja muutamasta runkopuusta. :) Ei mikään kaunistus, mutta ajaa asiansa. Seinillä on paljon koukkuja sahoja, johtoja jne. varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti