Sivut

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Muurin rakentelua

Talon päädystä tontti laskee loivasti alaspäin kohti ulkorakennusta ja viime vuonna päätimme, että pihaa pitäisi jotenkin porrastaa. Viime syksynä kun saimme naapurilta vanhoja muurikiviä, niin jo tuolloin ajattelimme, että niillähän voisikin pengertää pihaa hieman. Joten eikun tuumasta toimeen, nyt kun taitaa maakin olla jo sen verran sulanut.


Tuommoinen siitä sitten tuli. Kansikivet loppuivat kesken, mutta muuten muuri on paikoillaan. Kuten aiemminkin jo ylhäällä totesin, niin kivet on vanhoja ja sen vuoksi noin kivasti vihertävät. Pitää näyttää sille painepesuria jossain välissä, kunhan ilmat tästä vielä lämpenevät.  Muurin täyttö pitää myös siivoilla, kantaa jämälaatat pois ja kaivaa nurmet mäjelle.


Kukkiahan tuohon päälle sitten varmaan laitetaan tai jotain. Kyllähän mie noita kaikenlaisia rakentelen, mutta se täyttäminen onkin sitten haastavampaa. Mie kun en noista rehuista tiedä yhtikäs mitään, enkä oikein osaa ikinä päättää mitä mihinkin haluaisin. Mutta katsellaan mitä tulee. 

Kun tuon urakan sai valmiiksi, niin eikun grilliin tulet. Ei jaksanut muutaman hassun makkaran takia virittää isoa grilliä, joten pallo käyttöön. :)


Uuno zoomailee lähirannassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti