Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

Betoniportaiden tuho

Meinasin ensin hakea konevuokraamosta sähkökäyttöisen piikauskoneen lainaan ja sillä sitten hajoitella porrasta osiin. Mutta satuimpa kysymään neuvoa paikalliselta louhijalta ennen vuokraamoon astelua ja louhija oli sitä mieltä, että ne sähkökäyttöiset laitteet on vähän rimpuloita ja että hällä on kunnon piikkausvehkeet traktorin perässä. Lupasi tulla vielä tekemäänkin ja sen lisäksi meikäläisen pomo lähti mukaan louhijan kaveriksi.

Tältä näytti ensimmäisen päivän jälkeen.
Kovinkaan joutuisasti ei käynyt homma siltikään. Terästä oli portaan ja sokkelin välissä vaikka kuinka ja paljon ja betonikin kuulemma niin kovaa ettei mitään järkeä. Rupesi kyllä jo hieman hävettään se, että olin mitään näiden purkamisesta puhunut kenellekään, sen verran tuskailivat ja manasivat portaita päivän mittaan. Mutta lahtökohdat huomioonottaen melko paljon saivat kuitenkin päivän aikana tehdyksi. Yllä olevassa kuvassa portaat on jo melkein sokkelista irti.

Tämä näky odotti, kun tänään tulin töistä kotiin.


Siinä nyt ovat mahallaan. :)

Muutama teräs siellä törröttää...

Suuren suuret kiitokset Kari ja Jouni. Vielähän tuohon jäin noin 15 cm kaistale betonia, joka on sokkelissa kiinni, mutta pitää ensin korjata sokkeli paikalleen ja vasta sen jälkeen piikata loput pois. Nyt pitäisi sitten odotella, että naapurin mies kerkiäisi kaivurin kanssa repiin tuon portaan raadon pois ja korjaamaan rikkomansa sokkelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti