Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ikkunapeltiä kuistille ja karmien maalaus

Kävin maanantaina hakemassa jälleen lisää peltejä Joutsenosta. Muutama kynnyspelti ulko-oviin, yksi rosterin sisälle sekä pitkää pelti kuistin ikkunoiden alle. Kun alkuviikosta sattui muutama lämmin päivä, niin otettiin ikkunat kuistilta alas, niinkuin kerroinkin jo edellisessä postauksessa. Ikkunoiden karmit tuli siinä rytäkässä maalattua sisä- ja ulkopuolelta ja maalin kuivumisen jälkeen laitettiin pelti ja ikkunat paikoilleen.



Ikkunat kyllä hieman pykältää. Pokat vissiin aikojen saattossa hieman vääntyneet eikä taida ristimitta olla enää niin millilleen. Mutta eipä sillä niin väliä ole, vanha talo ja silleen. :) Mutta on se kyllä siistimpi tuolleen pellin kanssa ja tietysti pelti myös samalla suojaa ikkunoiden alakarmia.


Kuisti on nyt likimain valmis. Vasemman puoleisen lampun johtoa pitää vielä hieman paremmin laittaa. Piuhaa pitäisi olla yläpuolisen vuorilaudan alla sen verran, että sen saa siististi käännettyä, mutta josko sitten kun on jo hieman kylpempää ja seinän sisässä majailevat ampparit on painunut horrokseen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti