Sivut

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tuhoton määrä kiviä

Sillä välin, kun suunniteltiin terassin lopullista muotoa ja laskettiin tarvittavaa puutavaran määrää, tultiin tilanneeksi 14 tonnia kiviä ja 10 kuutiota kivituhkahiekkaa pihaan.



Sokkelikin näemmä maalattu jossain välissä, eipä tullut otettua siitä kuvaa, eikä enää voi muistaa mikä päivä se nyt olikaan. Pitääkin ottaa sokkelista jossain välissä parempi kuva. Väri piti olla huomattavasti tummempi, mutta taitaa olla sama juttu tässä kuin yleensäkin värin valinnassa, että kannattaa valita aina tummempi. Kaikki maalit näyttävät suuremmalla pinnalla aina vaaleammalta mitä värilastussa.

Mutta asiaan. Taipalsaarelaiselta montulta tilattiin tosiaan sekalainen lastillinen kiviä. Toki olisi saanut varmaan säännöllisempää kiveä tilaamalla esim. Lohja Rudukselta, mutta hintakin olisi tällöin ollut huomattavasti korkeampi. Ruduksella mukalakivet maksavat 80 € / 900 kg ja me maksettiin noista kivistä 15 € / 1000 kg. :) Onhan noissa toki enemmän mallaamista, kun eivät ole niin säännöllisen kokoisia tai muotoisia, mutta aina ei voi voittaa. Eikä se kiveyskään nyt tarvitse olla niin justiinsa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti