Sivut

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kuistin sisäpuolen maalausta

Viime syksynä, kun muutenkin uusittiin kuistin laudoitusta, niin vaihdettiin lyhyiden sivujen panelointi kokonaan uudeksi. Tällöin uudet paneelit maalattiin irrallaan ja laitettiin vasta ns. valmiina seinään. Koska kuisti on kylmä, niin eihän syksyllä enää voinut siellä vanhoja paneeleja maalata, joten jäi mukavan kirjavaksi. Nyt kuitenkin ilmojen lämmetessä tuli kuistin sisältä pari seinää maalattu. Katon meinasin ensin maalata valkoiseksi, mutta en nyt tähän väliin ainakaan jaksanut. Saapi olla tuommoinen nätti keltainen ainakin toistaiseksi.





Vielä pitäisi kuistista maalata ikkunan karmit, mutta pitää odotella suotuisampia kelejä, koska ikkunat pitää sitä varten irroittaa kokonaan. Jos samaan väliin saisi myös ikkunapellin tilattua.

2 kommenttia:

  1. Kuisti näyttää hyvältä. Sama projekti olisi kohta edessä. Muistatko millä maalilla maalasitte seinät?

    VastaaPoista
  2. Moikka,
    Kiitos, olen itsekin tyytyväinen kuistiin. Mutta en tuohon väriin, vaikka siihenkin on jo tottunut. Maalin piti harmaata, joka ei K-Raudan myyjän mukaan taita ollenkaan siniseen. En tiedä, mutta mun mielestä tuo on kyllä ihan puhtaasti vaalean sininen. :)
    Maalina käytin Betolux Akvaa. Tiedän kyllä, että se on lattiamaali, mutta ajattelin että olisi näin ollen kulutusta kestävämpi mitä normaali paneeli- tai seinämaali. Hyvin on seinässä kuitenkin pysynyt.

    VastaaPoista